OPPSATSER


 Å gi falske blomsterdekorasjoner i gave 

Ved å gi bort falske blomsterdekorasjoner eller oppsatser fra KISS DEKOR, gir du en varig gave som blir verdsatt ved mange anledninger. Selv for en bryllupsgave kan det komme til nytte. Blomstene vil fortsatt være vakre når ekteparet kommer tilbake fra bryllupsreisen. Ekte blomster vil for lengst visne.

Kunstige blomsterbuketter
Buketter bringer liv og gjør rommet litt koseligere. En bukett er hyggelig, men bare i noen få dager, etter hvert vil en etter en falle om og du må igjen ut og handle inn en ny bukett. Dersom du kjøper kunstige blomsterbuketter hos KISS DEKOR unngår du nettopp dette problemet og våre realistiske kunstige blomsterbuketter holder seg vakre i mange år. I tillegg blomstrer alle våre blomster på samme tid! KISS DEKOR har kunstige blomsterbuketter i ulike farger og typer, slik at en passende bukett med kunstige blomster er tilgjengelig for enhver smak eller stemning. 

Naturtro
Mange kan gjerne være litt skeptiske til kjøp av kunstige blomster fordi de gjerne tror de ser veldig falske ut, men vi garanterer høy kvalitet og meget realistisk utseende og våre spesialister og produsenter bruker tid og omhu på hvert produkt for å bedre kunne tilby det beste innen kunstige blomsterbuketter når det gjelder sammensetningen av de riktige fargekombinasjonene og detaljene. Vi er stolte av og presentere våre falske blomsterbuketter i denne kategorien. Våre uekte blomsterbuketter kan plasseres nærmest overalt innendørs, enten det er på kjøkkenbenken eller i en vinduskarm.

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.