.

ALLE PRODUKTER

Her finner du hele utvalget av kunstige kranser og dekorasjoner. De kunstige dekorasjonene holder høy kvalitet og du vil garantert bli overasket over hvor realistiske de ser ut. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Kategorier

Hos KISS DEKOR er det kranser for enhver smak. 

GRAVPYNT 

HJERTER

BESTILLINGSVARER

BLOMSTERKRANSER

HJERTER

UTLEIE

BURSDAGSKORT

SOMMER

KRANSER

TILBUD

BORDKORT

KISS DEKOR er en nettbutikk med bredt utvalg av kunstige blomsterkranser og dekorasjoner til alle anledninger. Her finner du også et stort utvalg av kunstige kranser og dekorasjoner for begravelser og til gravsteder. Hos KISS DEKOR kan du også leie dekorasjoner og pynt til konfirmasjon, bryllup, dåp, selskaper, o.l

Skal du gifte deg? Å ønsker invitasjon, meny og bordkort i samme design? Se her

Kunstige kranser og dekorasjoner
Kunstige blomster som pynt i kranser og dekorasjoner blir mer og mer det naturlige førstevalget ved kjøp av forfriskende interiør til både hjemmet og på jobben. Ved å velge uekte blomsterkranser og dekorasjoner har man det pent og koselig rundt seg til en hver tid, og blomstene holder seg friske året rundt.

KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser med uekte blomster som innredning til hjemmet og kontoret. Innenfor dette spekteret tilbys det også kunstig gravpynt til gravsteder.

Falske blomsterkranser for ethvert interiør Kunstige blomsterdekorasjoner og kranser kan brukes hvor som helst, det er nemlig ikke bare i stuen de vil gi den rette atmosfæren. Falske blomsterkranser kan se vakre ut på kontoret, på en restaurant eller for eksempel i en salong. Selv om blomsterdekorasjoner er laget av plast, er de i god kvalitet og ser ekte ut, så de færreste vil kunne se forskjell

Kunstige blomster på  gravstedet
KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser og dekorasjoner med kunstige blomster til gravstedet. De kunstige blomsterkransene og gravpynten som benyttes på gravsteder vil jeg si har forlenget levetid i forhold til ekte blomster.

Realistiske kunstige blomsterkranser og dekorasjoner KISS DEKOR sine kunstige kranser er naturtro, målet er at uekte kranser og dekorasjoner skal forbli vakre for alltid og holder formen sin år etter år.

Kunstige blomsterkranser og skrift i 3D 
KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser med kunstige blomster, innenfor dette spekteret tilbys det også kunstige kranser med blomster, med "velkommen"-skilt. Gravpynt med "savner deg" og engler i 3D

Falske blomsterkranser 
KISS DEKOR sine kranser med kunstige blomster er alle basert på virkelige blomster. De falske blomstene som du finner i blomsterkransene og dekorasjonene ser så naturtro ut som mulig!

Ekte blomster ser derimot ikke slik ut hele året, de blomstrer noen uker eller noen måneder i året. Jeg anbefaler selvfølgelig derfor falske blomsterkranser og dekorasjoner som ser friske og pene ut året rundt.

Hvordan finner jeg riktig krans
Når du står på forsiden, å ser øverst på siden der det står "alle produkter" er produktene delt inn i ulike underkategorier slik at det blir enkelt å finne hvilken blomsterdekorasjon eller oppsatsen du ser etter. Her kan du lese litt om produktet du har valgt og studere bildene i detalj.

Kunstige blomster og dekorasjoner
Blomster, planter og dekorasjoner er flotte og dekorative å bruke i innredningen, men hvis du ikke har grønne fingre eller har en travel hverdag, kan kunstige planter og dekorasjoner være et godt alternativ. Du trenger ikke bekymre deg om holdbarheten som med levende blomster. Samtidig kan de brukes som pynt alle steder i hjemmet, på kontoret eller i bryllup. Du kan i tillegg finne mye koselig gravpynt.

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.

Følg KISS DEKOR på sosiale medier