INSPIRASJON

Hvordan pynte i de forskjellige rommene? 

Som de fleste er du kanskje glad i å ha det fint rundt deg? Slipp løs kreativiteten, ingenting stopper deg i tanker om hvordan du vil innrede ditt eget hjem.

Er du interessert i interiør og liker å pynte hjemme?

Ta rom for rom, velg deg ut en farge du liker, fargen skal være tema for hvordan du ønsker å pynte. Kanskje er det humøret som bestemmer fargevalg for pyntingen? Ingen ideer skal stoppe deg, bare hjelpe deg :)

Tema for bad: Grønt

VIDEOER FRA KISS DEKOR

Jeg var så heldig å få lov til å henge en av julekransene på Re-torvet i 2. etg. på Kaffetid.

Julekrans fra 2022

Snøkrans utstilt på Kaffetid på Re-torvet i Revetal vinteren 2023

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.

KISS DEKOR er en nettbutikk med bredt utvalg av kunstige blomsterkranser og dekorasjoner til alle anledninger. Det har blitt en naturlig og stadig mer brukt del av innredningen i hjemmet og på kontorer. Kunstige blomster frisker opp inngangspartier, oppganger, kontorlokaler, vinduer og vegger.

KISS DEKOR har fokus på evigvarende dekorasjoner til inneområdet - og forlenget levetid på dekorasjoner til uteområdet. Her finner du også et stort utvalg av kunstige kranser og dekorasjoner for begravelser og til gravsteder. Det er også mulig å få med solcelle-lyslenke slik at gravstedet kan lyses opp. Selv om du handler i nettbutikken er du alltid velkommen til å ta kontakt med meg personlig, enten via telefon eller e-post. KISS DEKOR tilbyr de mest realistiske og naturtroe kunstige kransene og dekorasjonene som er å oppdrive i markedet.

Få inspirasjon til din bestilling her

Alle produktene som er avbildet kan bestilles. Alle er unike. Bestillingen lages så lik bildet som mulig, med farger og pynt etter ditt ønske.