-

BESTILLINGSVARER

Kategorier

Digitale kort

KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser med uekte blomster som innredning til hjemmet, kontoret uteområdet og gravsteder. Hos Kiss Dekor får du realistiske kunstige blomster dekorasjoner.

Kunstige blomsterbuketter                        Buketter bringer liv og gjør rommet litt koseligere. En bukett er hyggelig, men bare i noen få dager, etter hvert vil en etter en falle om og du må igjen ut og handle inn en ny bukett. Dersom du kjøper kunstige blomsterbuketter hos KISS DEKOR unngår du nettopp dette problemet og våre realistiske kunstige blomsterbuketter holder seg vakre i mange år. I tillegg blomstrer alle våre blomster på samme tid! KISS DEKOR har kunstige blomsterbuketter i ulike farger og typer, slik at en passende bukett med kunstige blomster er tilgjengelig for enhver smak eller stemning.

Naturtro
Mange kan gjerne være litt skeptiske til kjøp av kunstige blomster fordi de gjerne tror de ser veldig falske ut, men vi garanterer høy kvalitet og meget realistisk utseende og våre spesialister og produsenter bruker tid og omhu på hvert produkt for å bedre kunne tilby det beste innen kunstige blomsterbuketter når det gjelder sammensetningen av de riktige fargekombinasjonene og detaljene. Vi er stolte av og presentere våre falske blomsterbuketter i denne kategorien. Våre uekte blomsterbuketter kan plasseres nærmest overalt innendørs, enten det er på kjøkkenbenken eller i en vinduskarm.

Pris på kunstige blomster                        Generelt er prisen på kunstige blomster høyere enn prisen på ekte blomster. Kunstige blomster varer mye lenger enn ekte blomster. Hvor ekte blomster forblir vakre i maksimalt 2 uker, kan du nyte kunstige blomster i svært lang tid. Prisen på kunstige blomster er derfor litt høyere, men du vil nyte dem ganske så mye lenger.

Billige kunstige blomster
Når du søker på nettet etter kunstige blomster og blomsterkranser, vil du legge merke til at det er ganske stor forskjell i priser. Det er mange billige falske blomster og blomsterkranser å finne. Men er det lurt å kjøpe det? Det er her mange blir lurt, og produktet du så på lang avstand på bildet ikke er hva du trodde du hadde kjøpt. Dette er ikke tilfelle hos KISS DEKOR. Nærbildene på produktet stemmer faktisk med virkeligheten. KISS DEKOR tilbyr vakre falske blomsterdekorasjoner og kranser av høy kvalitet. Når du kjøper kunstige kranser hos KISS DEKOR er det stor sannsynlighet for at du blir positiv overasket over det unike produktet det kun finnes en av!

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.