Hvem er jeg, Christine Kiss!

Jeg er utdannet dekoratør og har en stor lidenskap for å skape og produsere, derfor er den digitale verden svært spennende for meg. Jeg har nå drevet nettbutikken KISS DEKOR i over 3 år. Det startet med at jeg produserte "evigvarende" kranser og dekorasjoner, men det går nå mer og mer over på produksjon av digitale varer. 

Hver feiring er en spesiel anledning der du kan glede deg til både feiringen og til å invitere alle dine gjester, og det med kun èn invitasjon.

Digitalisering har åpnet mange nye muligheter, og vi bør være mer bevisste på å beskytte miljøet vårt. Med KISS DEKOR sine digitale produkter kan du gjøre akkurat det.

Du kan nå sende papirløs invitasjon via mobiltelefonen din uten å måtte gi avkall på elegant og lekkert design.

Ta gjerne en titt rundt i nettbutikken på de forskjellige designene og mulighetene som finnes Lekre design på alt fra invitasjoner, takkekort, menyer, m.fl. til selskap.

Papirløs fremtid - for miljøets skyld. Jeg har stor respekt for miljøet vårt, det er definitivt verdt å beskytte. Hver enkelt av oss må forholde oss til de nyeste teknologiene hver dag, og det er på tide å tenke nytt om digitale løsninger.

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder som nå har gått over til digitale invitasjoner til både bryllup, konfirmasjon og dåp for å nevne noen. Det gir meg en stor drivkraft til å fortette å produsere ytterligere digitale produkter.

KISS DEKOR øker kontinuelig produksjonen med stadig flere og flere digitaliserte produkter. Du vil alltid se et stort utvalg av digitale produkter.

Håper du finner noe som faller i smak! Du finner KISS DEKOR også aktiv på Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Følg meg gjerne der 🙂


Tilbakemeldinger fra kunder

Kundeanbefalinger på digitale produkter

Tusen takk ❤️😍
Sendt fra min iPhone

28. apr. 2024

Tusen takk for god hjelp 🥰

 og et utrolig flott design på vår invitasjon til dåpen! 💖  

Da er invitasjonen til bryllupet mottatt og vi kommer tilbake for å bestille både meny og takkekort hos dere. Tusen takk for hjelpen så langt 💗🙏

Tusen takk Christine!

Alle tre bildene er lagt til, og konfirmanten selv er meget fornøyd! 

Tusen takk, kjempe fin!🥰 

Flott, tusen takk for jobben 😃 Bare hyggelig, kommer til å anbefale deg videre😊 

Det ble helt supert. Tusen takk 💖 

Nå er jeg veldig fornøyd. Tusen takk!   


Hei Tusen takk. Vi er kjempefornøyd. Faktura betalt og invitasjon sendt ut til familie.

 

Kundeanbefalinger på blomsterdekorasjoner

Masse fine tilbakemeldinger på julekransen!

"Kunde"


Veldig fin krans.🐣Rask og hyggelig levering. 😊😊

"Kunde" påsken-23


Hjertet gjør seg så fint mellom påskeliljer og stemorsblomster. og det pynta opp grava så fint i vinter når det bare var lyng.  

"Kunde, 1 år etter salg"


Jeg stoler på deg for utførelsen. Kransen er vakker, gleder meg til å henge den opp!

"Kunde som har bestilt krans nummer to" 


Heia Nå har jeg mottatt den flotte kransen å er kjempefornøyd. Takk det samme til deg kommer til å bestille mere fra nettbutikken din, mye fint og god service søskene mine synst også det var så fin. Tusen takk.

"Kunde"

Christine er utrolig flink og kreativ! Hun lager det du måtte ønske av dekorasjon, hun er seriøs og virkelig engasjert i oppdrager hun utfører! Kan anbefales på det varmeste

"Kunde"

Veldig fornøyd med juleoppsatsen, den var helt nydelig. Tusen takk 🧑‍🎄🎄Riktig god jul 💞

"SMS fra kunde"


Se så flotte kranser Christine Kiss har laget til meg🤩. Hun tar i mot bestillinger- og setter de sammen etter ønsker. Jeg kom i hvert fall i julestemning nå.

"Facebook innlegg fra Kunde"

Min flinke dekoratør venninne lager så mye fint🤩. hun er utrolig kreativ og lager på bestilling. Dette lagde hun på bestilling fra meg sjekk ut siden hennes, her er det mye lekkert. Lik og del 🤩

"Facebook innlegg fra en venn"

Endelig er min julekrans i hus Sender en stor takk til Kiss Dekor /Christine Kiss Kan sterkt anbefale hennes nettside også, mye lekkert der 🤩 del gjerne videre folkens🎄 🎄 🎄 🎄 🎄 God jul  

"Kafé eier på Revetal"