KUNSTIG & EVIGVARENDE

Kunstige kranser er vedlikeholdsfrie og dekorative 

KISS DEKOR har et stort utvalg av kunstige produkter for de som ønsker det fargerikt, grønt og frodig rundt seg, men som sliter med å holde liv i blomster. Produkter fra KISS DEKOR krever ingen grønne fingre eller det riktige miljø, heller ingen plantekunnskaper eller annet stell.

De kunstige dekorasjonene fra KISS DEKOR er svært naturtro, i tillegg er de vedlikeholdsfrie, duftfrie og allergivennlige 

Et godt alternativ i hjemmet 

De fleste av oss har vel en vegg i huset eller et rom vi gjerne ønsker å pynte litt, men som vi fort glemmer bort. Da kan det være greit å ty til kunstige blomsterdekorasjoner.

Uekte blomster egner seg godt i rom med lite lys eller steder i huset du lett glemmer bort. De kunstige dekorasjonene fra KISS DEKOR er svært naturtro, i tillegg er de vedlikeholdsfrie, duftfrie og allergivennlige

Slik tar du best vare på de kunstige plantene

KISS DEKOR`s kunstige produkter er 100% vedlikeholdsfrie. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da at du gir de en liten dusj med litt vann i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Produktene du har for inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være godt nok. *Plast blomster generelt bør ikke utsettes for direkte sollys da fargen kan falme over tid.

Selv om de kunstige plantene ikke trenger så mye stell, kan det være lurt å behandle dem slik at du kan ha glede av de lengst mulig.

Kunstige blomster er en naturlig og stadig mer brukt del av innredningen.   

Gode grunner til å velge kunstig

 • Kunstige blomster er en naturlig og stadig mer brukt del av innredningen. Kunstige blomster frisker opp inngangspartier, oppganger, kontorlokaler, vinduer, vegger og gravsteder.
 • Fordelen med kunstige blomster er den forlengede levetiden.
 • KISS DEKOR sine produkter ser naturtro ut.
 • Det er miljøvennlig, resirkulerbare og økonomisk.
 • Vakkert og friskt år etter år.
 • Trenger ikke å vannes
 • Allergivennlige
 • Perfekt midtpunkt på festbordet
 • Passer til alle anledninger
 • Evigvarende ved "inne bruk"
 • Forlenget levetid på "ute bruk"
 • Trenger aldri å vannes
 • Drysser ikke
 • Kunstige blomsteroppsatser og dekorasjoner er det perfekte interiøret som du har i mange år.

Bestill kunstige dekorasjoner på nett 

Hos KISS DEKOR kan du trygt og enkelt gjøre hjemmet eller jobben frisk og frodig, og alt kan bestilles her på nettsiden. Her finner du det mest komplette sortimentet av kunstige kranser, oppsatser og dekorasjoner for hjemmet, men også flotte produkter til kontoret og til uteområder, som inngangsparti, verandakroken samt gravsteder.

Med falske blomster i oppsatser og dekorasjoner utarbeidet av utdannet dekoratør, vil du få nøyaktig den atmosfæren du er ute etter. Og det aller beste med våre produkter er at de varer evig*.

Det er et bredt utvalg uekte oppsatser og blomsterdekorasjoner her hos KISS DEKOR og er derfor stolte av og kunne si at vi har noe for alle. Med et svært variert sortiment er vi sikre på å kunne tilby deg det du er ute etter. Velg deg det du ønsker og kan se for deg i ditt hjem eller på ditt kontor. Alt føles friskere med litt farger i omgivelser.

Innred rommet du ønsker en oppfriskning i, med evigvarende blomster

Kunstige blomster hjemme

KISS DEKOR sine dekorasjoner er ideelle for hjemmebruk. Og med våre produkter trenger du ikke bekymre deg for vanning eller at bladene mister fargen, her kan du bare finne den perfekte plassering og la den pryde rommet.

Hos KISS DEKOR finner du et bredt utvalg av forskjellige kunstige dekorasjoner slik at du kan dekorere hele hjemmet ditt med våre produkter. Det er noe for ethvert rom, så her er det bare å la fantasien handle!

Når du legger inn en bestilling hos KISS DEKOR er vi raskt i gang med pakking og montering av produktene slik at vi får sendt dem til deg så fort som mulig. Og så fort du har mottatt dine kunstige planter kan du sette igang å dekorere ditt hjem eller kontor

Hvis du legger inn en bestilling hos KISS DEKOR vil varen bli levert så snart som mulig. På denne måten kan du raskt nyte det nye interiøret til hjemmet ditt!

Gravsted

KISS DEKOR tilbyr også et bredt utvalg av pynt til gravsted. Gravstedet kan skape utfordring for mange. Man ønsker å minnes og hedre de som har gått bort med et vakkert gravsted som holder seg fint til enhver tid, men levende blomster som til enhver tid skal se freshe ut, men som de fleste vet har man ofte begrenset med tid til både stell og vanning.

 Man ønsker å minnes og hedre de som har gått bort med et vakkert gravsted som holder seg fint til en hver tid, 

Det er trist å se at blomstene du nesten akkurat har pyntet gravstedet med har visnet. Med kranser og dekorasjoner fra KISS DEKOR vil gravstedet se like bra ut til enhver tid, med både friske farger og lys på kvelden. Det vil i allefall ha forlenget levetid, i forhold til levende blomster, selv om sol og vær så klart vil gjøre sitt over tid. 

Det er ikke lenger kun i juletiden folk liker å pynte på gravsted. Folk vil minnes sine kjære også utenom høytider. Hos KISS DEKOR får du gravpynt til minne om de vi savner hele året.  Hos oss finner du pynt til gravstedet, bl.a. gravkranser, med dekor og lys, samt solcelle-lys for sommer halvåret. Det gir gravstedet en ekstra varme og omtanke.

Å pynte graven med lykter, lys og kranser gir rom for både savn og gode minner. 

Hvordan kan jeg pynte graven?

Et godt tips er å velge pynt og farger som harmonerer med den som har gått bort, eller noe vedkommende ville syntes var fint. Dersom du ikke finner noe slikt i sortimentet vårt, hjelper vi deg gjerne med et egenkomponert pynt. Alt kan tilpasses dine eller avdødes ønsker.  

Høy kvalitet - Alt på lager - Rask levering