KONKURRANSER

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

KONKURRANSE 

Vinn et gavekort på kr 350,- i nettbutikken KISS DEKOR til deg og en venn! Konkurransen gjelder både på Facebook og på Instagram. 

FOR Å DELTA

  • Følg KISS DEKOR ( På Facebook eller Instagram)
  • Lik innlegget
  • Tagg en venn du vil gi gavekort til

Nettside: www.kissdekor.no   Vinnerne kåres søndag 28.08 kl. 17:00

  • Premiene sendes på E-post til vinnerne
  • Konkurransen er ikke sponset, støttet eller administrert av Instagram eller Facebook. 
  • Konkurransen er felles for både Instagram og Facebook, og det vil bli trukket 2 vinnere totalt.

#konkurranse #giveaway #vinn #vinnpremie #evigvarende #gavekort #kissdekor

LYKKE TIL!

VINNERENE ER KÅRET! De 2 som gikk av med seieren på konkurransen av et gavekort hver på kr 350,- Er Kristin Saghaug og Iselin Saghaug. GRATULERER! Send deres Epost på melding, så kommer gavekortet deres på E-post i morgen 29/8-22. Mvh KISS DEKOR

KISS DEKOR er en nettbutikk med bredt utvalg av kunstige blomsterkranser og dekorasjoner til alle anledninger. Det har blitt en naturlig og stadig mer brukt del av innredningen i hjemmet og på kontorer. Kunstige blomster frisker opp inngangspartier, oppganger, kontorlokaler, vinduer og vegger.

KISS DEKOR har fokus på evigvarende dekorasjoner til inneområdet - og forlenget levetid på dekorasjoner til uteområdet. Her finner du også et stort utvalg av kunstige kranser og dekorasjoner for begravelser og til gravsteder. Det er også mulig å få med solcelle-lyslenke slik at gravstedet kan lyses opp. Selv om du handler i nettbutikken er du alltid velkommen til å ta kontakt med meg personlig, enten via telefon eller e-post. KISS DEKOR tilbyr de mest realistiske og naturtroe kunstige kransene og dekorasjonene som er å oppdrive i markedet.

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.