.

HØSTKRANSER

Categories

Høstkrans med lys. Ta kontakt om det er et produkt du ønsker å bestille. Kranser og dekorasjoner gjør seg veldig godt med lys ute i høstmørket som nærmer seg nå. KISS DEKOR lager også dekorasjoner på bestilling.

Kunstige blomsterkranser. Blomster bringer liv og gjør rommet litt koseligere. Blomster er hyggelig, men bare i noen få dager, etter hvert vil en etter en falle om og du må igjen ut og handle inn en ny. Dersom du kjøper kunstige blomsterkranser hos KISS DEKOR unngår du nettopp dette problemet og våre realistiske kunstige blomsterkranser holder seg vakre i mange år. I tillegg blomstrer alle våre blomster på samme tid! KISS DEKOR har kunstige blomsterkranser i ulike farger og typer, slik at en passende krans med kunstige blomster er tilgjengelig for enhver smak eller stemning.

Naturtro. Mange kan gjerne være litt skeptiske til kjøp av kunstige blomster fordi de gjerne tror de ser veldig falske ut, men vi garanterer høy kvalitet og meget realistisk utseende og våre spesialister og produsenter bruker tid og omhu på hvert produkt for å bedre kunne tilby det beste innen kunstige blomsterbuketter når det gjelder sammensetningen av de riktige fargekombinasjonene og detaljene. Vi er stolte av og presentere våre falske blomsterbuketter i denne kategorien. Våre uekte blomsterbuketter kan plasseres nærmest overalt innendørs, enten det er på kjøkkenbenken eller i en vinduskarm.

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.