JULEKRANS MED LEDLYS

Stemningsfull julekrans med integrert LED-belysning. Ønsk gjestene dine velkommen med julestemning allerede ved døren!  Evigvarende og frodig julekrans pyntet i grønt, hvitt og sølv. kransen er pyntet med julepynt, julekuler, kongler, snø, lys og god jul skilt, 

Med en størrelse på 50 cm og 40 varmhvite LED-Lys kilde gir det en fin og innbydende glød i mørket. Dørkransen er med på å skape varme og glede i advent og juletiden! Den kunstige kransen er tykk og naturtro. 

Flott på døren, veggen. Kransen inneholder plastmaterialer til flerårsbruk. #Evigvarende #Naturtro #Julekrans

Integrert LED-lys
Kransen lyser opp og skaper stemningsfull belysning i vintermørket med de 40 integrerte varmhvite LED-pærer. Juledekorasjonen drives med to AA-batterier.

Tidsurfunksjon
Still inn hvilken tid du vil at kransen skal begynne å lyse. Tidsurfunksjonen sørger for at lyset tennes automatisk på ønsket tidspunkt og lyser i opptil seks timer.

  • Størrelse m/pynt: 50 cm
  • LED Lys: integrert LED-belysning
  • Batterier: 2xAA 
  • Kjøp nå, betal senere med Klarna
kr 999,00

En nydelig krans med et innbydende uttrykk og fin LED-belysning. Plasser gjerne kransen på inngangsdøren din, eller på en vegg. Kransen skaper en ekstra koselig og stemningsfull følelse i rommet når vi går mot en mørkere årstid.