en-Kunstige kranser og dekorasjoner

19/11/2023

Kunstige blomster som pynt i kranser og dekorasjoner blir mer og mer det naturlige førstevalget ved kjøp av forfriskende interiør til både hjemmet og på jobben. Ved å velge uekte blomster i kranser og dekorasjoner har man det pent og koselig rundt seg til enhver tid, og blomstene holder seg friske året rundt!

KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser med uekte blomster som innredning til hjemmet og kontoret. Innenfor dette spekteret tilbys det også kunstig gravpynt til gravsteder /gravplassen.

Falske blomsterkranser for ethvert interiør. Kunstige blomsterdekorasjoner og kranser kan brukes hvor som helst, det er nemlig ikke bare i stuen de vil gi den rette atmosfæren. Falske blomsterkranser kan se vakre ut på kontoret, på en restaurant eller for eksempel i en salong.

Kunstige blomsterkranser som gravstedsdekorasjon. KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser og dekorasjoner med kunstige blomster til gravstedet

Realistiske kunstige blomsterkranser og dekorasjoner


Realistiske kunstige blomsterkranser og dekorasjoner. KISS DEKOR sine kunstige kranser er naturtro, målet er at uekte kranser og dekorasjoner skal forbli vakre for alltid og holder formen sin år etter år.

Kunstige blomsterkranser og skrift i 3D KISS DEKOR har et stort utvalg av kranser med kunstige blomster, innenfor dette spekteret tilbys det også kunstige kranser med blomster, med "velkommen"-skilt. Gravpynt med "savner deg" og engler i 3D

Ulike farger. KISS DEKOR sine kranser med kunstige blomster er alle basert på virkelige planter og blomster. De uekte blomstene som du finner i kransene og dekorasjonene ser så naturtro ut som mulig!

Ekte blomster ser derimot ikke slik ut hele året, de blomstrer noen uker eller noen måneder i året. Jeg anbefaler selvfølgelig derfor falske blomsterkranser og dekorasjoner som ser friske og pene ut året rundt

Hvordan finner jeg riktig krans. Når du står på forsiden der det står "kategorier" er produktene delt inn i ulike underkategorier slik at det blir enkelt å finne hvilken krans du ser etter. Her kan du lese litt om produktet du har valgt og studere bildene både i detalj og på avstand.