FINN DIN JULEFAVORITT 

Årets mest stemningsfulle høytid nærmer seg med stormskritt. Her finner du evigvarende julekranser du kan pynte med til jul! 

Nå er snart julen her og den mørkeste tiden av året lyses opp av duft av pepperkaker, lussekatter og flotte julekranser! Ønsk julens gjester velkommen med en vakker dørkrans hengende på døren!

Årets julekranser finner du her

JULESHOP


Usikker på hva du skal gi i gave til noen du er glad i? Kjøp et gavekort hvor den heldige selv bestemmer gaven hos KISS DEKOR. Du velger fritt beløpet du ønsker å gi, og du kan personalisere gavekortet med en hyggelig hilsen og bilde.  

Kjøp gavekort på nett

Hos KISS DEKOR finner du et stort utvalg av vakre julekranser inspirert av det fineste naturen har å by på. Velg mellom både store og små kranser, kunstige og ekte! Enten du ønsker å henge opp en dørkrans kledd med lys, eller pyntet med kongler og røde bær. Eller kanskje du ønsker noe mer eksklusivt? I år finner du her en rekke vakre varianter som sprer herlig julestemning.

JULEFAVORITTER

Julekranser med pynt som assosieres med julen. Kransene passer godt i de aller fleste miljøer. De kan henges på døren eller de er vakre som en dekorasjon på bordet. Julekransene er kunstig og evigvarende og kan tas frem like frisk og vakker år etter år 


KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.