GAVEKORT FRA KISS DEKOR

Usikker på hva du skal gi i gave til noen du er glad i? Kjøp et gavekort hvor den heldige selv bestemmer gaven hos KISS DEKOR. Du velger fritt beløpet du ønsker å gi, og du kan personalisere gavekortet med en hyggelig hilsen og bilde.

Gavekort fra KISS DEKOR
Gavekort fra KISS DEKOR

Slik fungerer det


  • Hvordan betale med et gavekort på www.kissdekor.no? Gavekort med pin-kode kan benyttes på nettstedet ved å Skrive inn pin-koden når du kommer til betalings siden.
  • Hvor lang gyldighet har gavekortet? Gavekort er gyldig i 3 år fra utstedelse.
  • Hvor lang leveringstid er det på gavekortet? Gavekort er digitalt og du mottar du det med en gang, eller kan du velge hvilken dato du ønsker å motta det. Bestiller du fysisk gavekort på nett, mottar du gavekortet i postkassa innen 2-4 virkedager. Vi tar forbehold om at det kan ta lengre tid enn normalt i høytider. Merk: Det koster 29,- i frakt for å få stilsendt gavekortet. 
  • Ved kjøp av gavekort oppgir du ved betaling "hentes hos KISS DEKOR" gavekortet sendes kostnadsfritt på E-post etter betaling.  
  • Noe du fortsatt lurer på? Ring KISS DEKOR på tlf 93 26 89 36Til informasjon

  • Gavekort kan benyttes som betaling i kassa på nett for alle produkter og tjenester. Kortene kan brukes et ubegrenset antall ganger frem til hele beløpet er brukt opp.
  • Verdien på gavekortet kan ikke refunderes, og mistet eller stjålet gavekort erstattes ikke. 
  • Ved kjøp av gavekort må betalingen for gavekortet være mottatt før utstedelse av gavekortet


Å gi falske blomster i gave eller som gavekort
Ved å gi et gavekort der mottaker selv kan velge en evigvarende dekorasjon fra KISS DEKOR, gir du en varig gave som blir verdsatt ved mange anledninger.

Med falske blomster trenger du ikke å lure på om personen du gir blomstene til er allergisk. De falske blomsterkransene og dekorasjonene har ingen pollen. Hvis blomstene ikke er etter din smak i utseende, kan de alltid byttes ut. Dette er selvfølgelig ikke mulig med ekte blomster. Som du skjønner, har kunstige blomster mange fordeler.