FINN DIN JULEFAVORITT HOS KISS DEKOR

Nå er snart julen her og den mørkeste tiden av året lyses opp av duft av pepperkaker, lussekatter og flotte julekranser! Ønsk julens gjester velkommen med en vakker dørkrans hengende på døren! 

Årets mest stemningsfulle høytid nærmer seg med stormskritt. Her finner du evigvarende julekranser du kan pynte med til jul!

ÅRETS JULEKRANS FINNER DU HOS KISS DEKOR

Vær tidlig ute og bestill julekrans allerede i dag!

KISS DEKOR er en 100% norsk butikk! Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.

KJØP GAVEKORT PÅ NETT

Categories
Hos KISS DEKOR kan betale med gavekort. Det er ingen ekstra "lure" kostnader for deg ved kjøp av den summen du selv bestemmer. Ta kontakt om du ønsker et annet beløp på ditt gavekort.

Hos KISS DEKOR finner du et stort utvalg av vakre julekranser inspirert av det fineste naturen har å by på. Velg mellom både store og små kranser, kunstige og uekte! Enten du ønsker å henge opp en dørkrans kledd med lys, eller pyntet med kongler og røde bær. Eller kanskje du ønsker noe mer eksklusivt? I år finner du her en rekke vakre varianter som sprer herlig julestemning.

JULEFAVORITTER

Julekranser med pynt som assosieres med julen. Kransene passer godt i de aller fleste miljøer. De kan henges på døren eller de er vakre som en dekorasjon på bordet. Julekransene er kunstig og evigvarende og kan tas frem like frisk og vakker år etter år 


  JULESHOP

Kjøp julegavene dine hos KISS DEKOR


Usikker på hva du skal gi i gave ? Kjøp et gavekort hvor den heldige selv bestemmer gaven hos KISS DEKOR. Du velger fritt beløpet du ønsker å gi, og du kan personalisere gavekortet med en hyggelig hilsen og bilde.  

Julebutikken 2023

SE VÅRT UTVALG-KRANSER
SE VÅRT UTVALG-INTERIØR